Στις 25 Ιουλίου 2017 εγκαινιάστηκε, παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας, ο ξενώνας της Αδελφότητας Αετόπετρας, έργο πνοής για το χωριό μας, που υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με πολύ κόπο από το εκάστοτε Δ.Σ. και ανάλογες προσφορές από το σύνολο των Αετοπετριτών.

Το σημαντικό αυτό έργο οφείλεται στη μεγάλη δωρεά των αείμνηστων Αριστ. Κολιόπουλου και της συζύγου του Αλεξ. Βουρεκά – Κολιοπούλου, για την οποία η Αδελφότητα Αετόπετρας εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Η αξιοποίηση της δωρεάς αυτής αποδείχτηκε μια μακρά αλλά καρποφόρος διαδρομή, που ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 με τη λειτουργία του ξενώνα, ο οποίος αποτελείται από τέσσερα δωμάτια και ένα καφενείο – παντοπωλείο, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των χωριανών και φίλων του χωριού μας.

Ο ξενώνας αποτελεί πλέον στολίδι στο κέντρο της Αετόπετρας, απέναντι από το παλιό παραδοσιακό Σχολείο, και έχει ήδη αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ζουν ή επισκέπτονται το χωριό, αποτελώντας τόπο συνάντησης και αντάμωσης των χωριανών.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.