ΘΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

 Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συγχωριανούς – γονείς και κηδεμόνες – πως ανοίγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην ολιγοήμερη θερινή κατασκήνωση στο χωριό μας. Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε την πρώτη φορά από τους Αετοπετρίτες αλλά και το Δήμο Ζίτσας.

     Υπενθυμίζουμε τις λεπτομέρειες: Η εκδρομή αφορά σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 09-16 Ιουλίου (7 διανυκτερεύσεις στον ξενώνα). Σκοπός είναι να ζήσουν τα Αετοπετριτόπουλα, από κοντά, πρωτόγνωρες εμπειρίες. Θα μάθουν να συντηρούν τρόφιμα εκτός ψυγείου, θα βοσκήσουν τα γίδια, θα αρμέξουν, θα φτιάξουν πίτες και ζυμαρικά, θα χορέψουν, θα κάνουν επιμορφωτικές εκδρομές (π.χ. λαογραφικό μουσείο, πινακοθήκη Δήμου Ζίτσας) και πεζοπορίες. Ο Δήμος Ζίτσας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημά μας, θα διαθέσει μία Παιδαγωγό, η οποία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με την κ.Τριανταφύλλου. Επιπλέον, προτίθεται να μας διαθέσει για τις μετακινήσεις εντός των ορίων του Δήμου, μικρό βανάκι με οδηγό. 

     Τα παιδιά, μαζί με την υπεύθυνη κ. Τριανταφύλλου, θα μεταβούν στο χωριό με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και, εφόσον το επιθυμούν, θα παραμείνουν εκεί, αν οι γονείς ή παππούδες και γιαγιάδες τους έρθουν στο χωριό πριν το πανηγύρι ή θα γυρίσουν με τον ίδιο τρόπο στην Αθήνα. Αναλυτικό πρόγραμμα του 7μέρου θα δοθεί με την ολοκλήρωση των διαδικασιών συμμετοχής. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ για κάθε παιδί και περιλαμβάνει τη διαμονή και διατροφή του (τρία γεύματα) στον ξενώνα, καθώς και τη συμμετοχή του στις διάφορες δραστηριότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να απευθυνθείτε εγκαίρως και ως τις 30 Ιουνίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: Τριανταφύλλου Θεοδώρα 6944.475697 – Γάρδα Αναστασία 6936.890599

*Επειδή δεν μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 9 παιδιά, αν η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη θα γίνει επιλογή κατόπιν κληρώσεως.

Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας, να ζήσουν και να αγαπήσουν το χωριό μας.

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας!