ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ <<ΑΕΡΑ>>

Το www.aetopetra.gr είναι στον “αέρα”!
Το νέο ανανεωμένο web site της Αδελφότητας μας είναι και πάλι στον “αέρα” του ίντερνετ.
Το νέο περιβάλλον είναι μοντέρνο εναρμονισμένο στα νέα δεδομένα του ίντερνετ με λιτό σχεδιασμό και έυκολο περιβάλλον για τον χρήστη.
Το aetopetra.gr θα ανανεώνεται συνεχώς με την κατηγορία των Νέων να είναι ο κόμβος ενημέρωσης για τα νέα της Αδελφότητά μας. Η ενημέρωση στο section αυτό του site μας θα είναι διαρκής, συχνή και δυναμική .
Επίσης θα εμπλούτίζεται με νέο υλικό όπως όμορφες φωτογραφίες από το χωριό μας.
Μέσα από τον ιστότοπό μας θα υπάρχουν link όπου θα μπορείτε να συνδέεστε με τους λογαριασμούς της Αδελφότητας μας στα social media, καθώς και στο κανάλι της Αετόπετρας στο youtube όπου ήδη υπάρχουν ανεβάσμένα βίντεο και θα ανεβουν και στο μέλλον και άλλα.
Η Αδελφότητά μας χρησιμοποιεί όλους τους δίαυλους επικοινωνίας και ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου για την ενημέρωση των χωριανών μας και των φίλων της Αετόπετρας , καθώς και την προβολή των δράσεων και του έργου της.
Μέσα από το aetopetra.gr είναι εφικτή η επικοινωνία με το Δ.Σ της Αδελφότητας μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας.
Τέλος από τον ιστότοπό της Αετόπετρας θα μπορείτε να κατεβάζετε ηλεκτρονικά την εφημερίδα των “Αετοπετρίτικών Νέων” σε μορφή pdf κατευθείαν στον υπολογιστή σας. Ήδη έχει ξεκινήσει και θα δημιουργηθεί η βάση ώστε να ανέβουν όλα τα φύλλα των Αετοπετρίτικων Νέων από το πρώτο φύλλο μέχρι σήμερα.
Ενα ευχαριστώ στον Δημήτρη Μπάτσο για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας παρείχε , και δημιούργησαν αυτό το βέλτιστο αισθητικά αποτέλεσμα.
Τα κείμενα του ιστότοπου επιμελήθηκε η Ευαγγελία Γρ. Τσαμπούρη .
Τεχνική επιμέλεια και Σχεδιασμός του site : Νίκος Γάρδας , Παππάς Κ. Παναγιώτης
Φωτογραφίες : Δημήτρης Π. Μπάτσος
Υπέυθυνος social media : Παππάς Κ. Παναγιώτης

Το Δ.Σ της Αδελφότητας