Ποιοτικός έλεγχος νερού -Βίγκλα

Πολλά είναι τα ζητήματα που απασχολούν τη μικρή μας κοινωνία, τόσο στα στενά τοπικά της όρια, όσο και σε ευρύτερο επίπεδο Δήμου ή Περιφέρειας. Ακολουθώντας την πάγια, πλέον, τακτική του, το Δ.Σ. της Αδελφότητας επιδιώκει τη συχνή επικοινωνία και τον διάλογο με τους παραπάνω φορείς, με απώτερο στόχο αφενός την ενημέρωση και αφετέρου τη συνεργασία και ενδεχομένως την εξασφάλιση της όποιας βοήθειας μπορούν ή πρέπει να προσφέρουν στο χωριό μας.
Με αυτό το σκεπτικό, στις 3/11/2016, με επιστολή που εστάλη στο Δήμο Ζίτσας, ζητήθηκε ενημέρωση: α) για τον ποιοτικό έλεγχο του νερού που διενεργείται από τον Δήμο και β) για το ζήτημα της δημιουργίας αιολικού πάρκου στον Κασιδιάρη. Για το σημαντικό αυτό θέμα, ρωτήθηκε μέσω επιστολής και η Περιφέρεια, προκειμένου ως Αδελφότητα να παρακολουθούμε όσο το δυνατόν πιο στενά τις εξελίξεις.
Παράλληλα, στην ίδια επιστολή, τέθηκε ως ζωτικής σημασίας θέμα η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στη Βίγλα και ζητήθηκε από την Περιφέρεια να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *